JEG SØGER AUTOCAMPERMÅTTER TIL MIN:

Adria Sonic 2011-2018 Ribtæppe Autocampermåtte

 
Tæppe farve
 
Sort
 
Grafit
 
Havblå
 
Græsgrøn
 
Mørke grøn
 
Blå
 
Grå
 
Rød
 
Rose
 
Lyseblå
 
Orange
Universal monteringsmateriale
 • Egen produktion: Løbende kvalitetskontrol
 • Pasforms garanti: Utilfreds? Pengene tilbage
 • Forsendelsesomkostninger: 41,32 kr pr. Ordre
 • 30-dages reflektionsperiode og gratis returnering
Dine valgte muligheder
  490,00 kr. 404,96 kr.
  Details

  Disse autocampermåtter er lavet af et robust nålefilt kvalitetstæppe med ribmotiv. De er skræddersyede til Adria Sonic 2011-2018. Disse kvalitetsautocampermåtter er også meget brugt til erhvervskøretøjer og varevogne. Dette tæppe kommer i én farve: antracit.

  Tæppet er lavet af polypropylen og har en vægt på 2.750 gr/m2. Dette er en meget robust autocampermåtte med skridsikker bagside, som sikrer sikker brug. Disse autocampermåtter kommer med monteringsbeslag for at sikre dem godt.

  På produktsiden vises forskellige billeder. Det første billede viser kvaliteten af tæppet, det andet det monteringsmateriale, som vi leverer med denne autocampermåtte. Vi viser også en tegning af pasformen. Hver autocamper har sin egen unikke pasform. Du kan kontrollere måttens form på baggrund af tegningen.

  Giv autocampermåtterne et personligt præg ved at give dem en unik kantfarve! Det koster ikke noget ekstra! Fuldend autocampermåtten med dit eget tekstlogo. Bestiller du på vegne af et autocamperfirma? Så kan vi også brodere firmalogoet på autocampermåtterne til en god pris! OBS - Vi må ikke bruge mærkelogoer, bilmærkenavne eller bilnavne i forbindelse med varemærkelovgivningen (ophavsret).

  Disse måtter leverer vi med en ekstra hælforstærkning på førermåtten. Fordi vi selv producerer bilmåtterne, er vi så fleksible som muligt.

  Kort sagt: sammensæt dit eget unikke sæt måtter, vi garanterer, at det passer! Hos os har du en 'ikke tilfreds? Penge tilbage!' Garanti!

  Specifikationer
  Specifikationer
  Velegnet til biler:Adria Sonic 2011
  Adria Sonic 2012
  Adria Sonic 2013
  Adria Sonic 2014
  Adria Sonic 2015
  Adria Sonic 2016
  Adria Sonic 2017
  Adria Sonic 2018
  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Adria Sonic 2011-2018 Ribtæppe Autocampermåtte
  Din bedømmelse
  FAQ
  Ingen spørgsmål