JEG SØGER AUTOCAMPERMÅTTER TIL MIN:

Adria Izola 2004-2010 Supervelours Autocampermåtte

 
Sort
 
Grafit
 
Tæppe farve
 
Sort
 
Grafit
 
Havblå
 
Græsgrøn
 
Mørke grøn
 
Blå
 
Grå
 
Rød
 
Lyserød
 
Lyseblå
 
Oranje
Universal monteringsmateriale
 • Egen produktion: Løbende kvalitetskontrol
 • Pasforms garanti: Utilfreds? Pengene tilbage
 • Forsendelsesomkostninger: 41,32 kr pr. Ordre
 • 30-dages reflektionsperiode og gratis returnering
Dine valgte muligheder
  640,00 kr. 528,93 kr.
  Details

  Disse autocampermåtter er lavet af et meget luksuriøst tæppe af fløjlskvalitet. Dette er et af de mest eksklusive tæpper, der findes. De er skræddersyede til Adria Izola 2004-2010. Dette kvalitetstæppe giver autocamperen et eksklusivt look. Dette tæppe fås i farverne sort og mørkegrå.

  Tæppet er lavet af polyamid og har en vægt på 2.500 gr/m2. Dette er et meget tætvævet (tuftet) tæppe. Dette holder snavset på måtterne. Forskellen med de almindelige bilmåtter i velour er tæppets tyngde. Det almindelige velourtæppe er 2.100 gr/m2. Disse bilmåtter leveres uden ekstra hælforstærkning, fordi det teknisk set ikke er muligt pga. tæppets tykkelse. Dette giver autocampermåtterne et meget eksklusivt udtryk. Autocampermåtterne har en skridsikker bagside, som sikrer sikker brug. Disse måtter leveres med monteringsbeslag for at sikre dem på plads.

  På produktsiden vises forskellige billeder. Det første billede viser kvaliteten af tæppet, det andet det monteringsmateriale, som vi leverer med denne autocampermåtte. Vi viser også en tegning af pasformen. Hver autocamper har sin egen unikke pasform. Du kan kontrollere måttens form på baggrund af tegningen.

  Giv autocampermåtterne et personligt præg ved at give dem en unik kantfarve! Det koster ikke noget ekstra! Fuldend autocampermåtten med dit eget tekstlogo. Bestiller du på vegne af et autocamperfirma? Så kan vi også brodere firmalogoet på autocampermåtterne til en god pris! OBS - Vi må ikke bruge mærkelogoer, bilmærkenavne eller bilnavne i forbindelse med varemærkelovgivningen (ophavsret).

  Disse måtter leverer vi med en ekstra hælforstærkning på førermåtten. Fordi vi selv producerer autocampermåtterne, er vi så fleksible som muligt.

  Kort sagt: sammensæt din egen unikke autocampermåtte, vi garanterer, at den passer! Hos os har du en 'ikke tilfreds? Penge tilbage!' Garanti!

  Specifikationer
  Specifikationer
  Velegnet til biler:Adria Izola 2004
  Adria Izola 2005
  Adria Izola 2006
  Adria Izola 2007
  Adria Izola 2008
  Adria Izola 2009
  Adria Izola 2010
  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Adria Izola 2004-2010 Supervelours Autocampermåtte
  Din bedømmelse
  FAQ
  Ingen spørgsmål