JEG SØGER AUTOCAMPERMÅTTER TIL MIN:

Adria Izola 2004-2010 Nålefilt Autocampermåtte

 
Sort
 
Grafit
 
Stenkul
 
Tæppe farve
 
Sort
 
Grafit
 
Havblå
 
Græsgrøn
 
Mørke grøn
 
Blå
 
Grå
 
Rød
 
Lyserød
 
Lyseblå
 
Orange
Leveringstid: 3-6 arbejdsdage
Universal monteringsmateriale
 • Egen produktion: Løbende kvalitetskontrol
 • Pasforms garanti: Utilfreds? Pengene tilbage
 • Forsendelsesomkostninger: 41,32 kr pr. Ordre
 • 30-dages reflektionsperiode og gratis returnering
Dine valgte muligheder
  450,00 kr. 371,90 kr.
  Details

  Disse nålefiltautocampermåtter er lavet af et robust kvalitetstæppe, og de er skræddersyede til Adria Izola 2004-2010. Disse kvalitetsbilmåtter er ofte standard i autocampere fra fabrikken. Tæppet fås i 3 farver: sort, grafit og antracit.

  Tæppet er lavet af polypropylen og har en vægt på 2.000 gr/m2. Dette er en meget robust autocampermåtte med skridsikker bagside, som sikrer sikkert brug. Disse måtter leveres med monteringsbeslag for at sikre dem på plads.

  På produktsiden vises forskellige billeder. Det første billede viser kvaliteten af tæppet, det andet det monteringsmateriale, som vi leverer med denne autocampermåtte. Vi viser også en tegning af pasformen. Hver autocamper har sin egen unikke pasform. Du kan kontrollere måttens form på baggrund af tegningen.

  Giv autocampermåtterne et personligt præg ved at give dem en unik kantfarve! Det koster ikke noget ekstra! Fuldend autocampermåtten med dit eget tekstlogo. Bestiller du på vegne af et autocamperfirma? Så kan vi også brodere firmalogoet på autocampermåtterne til en god pris! OBS - Vi må ikke bruge mærkelogoer, bilmærkenavne eller bilnavne i forbindelse med varemærkelovgivningen (ophavsret).

  Disse måtter leverer vi med en ekstra hælforstærkning på førermåtten. Fordi vi selv producerer autocampermåtterne, er vi så fleksible som muligt.

  Kort sagt: sammensæt din egen unikke autocampermåtte, vi garanterer, at den passer! Hos os har du en 'ikke tilfreds? Penge tilbage!' Garanti!

  Specifikationer
  Specifikationer
  Velegnet til biler:Adria Izola 2004
  Adria Izola 2005
  Adria Izola 2006
  Adria Izola 2007
  Adria Izola 2008
  Adria Izola 2009
  Adria Izola 2010
  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Adria Izola 2004-2010 Nålefilt Autocampermåtte
  Din bedømmelse
  FAQ
  Ingen spørgsmål