JEG SØGER AUTOCAMPERMÅTTER TIL MIN:

Adria Izola 2004-2010 Diamond collection autocampermåtte

 
Sort
 
Grafit
 
Beige
5,00 kr.
 
Tæppe farve
 
Sort
 
Grafit
 
Havblå
 
Græsgrøn
 
Mørke grøn
 
Blå
 
Grå
 
Rød
 
Lyserød
 
Lyseblå
 
Orange
Universal monteringsmateriale
 • Egen produktion: Løbende kvalitetskontrol
 • Pasforms garanti: Utilfreds? Pengene tilbage
 • Forsendelsesomkostninger: 41,32 kr pr. Ordre
 • 30-dages reflektionsperiode og gratis returnering
Dine valgte muligheder
  745,00 kr. 615,70 kr.
  Details

  Diamond Collection er vores nyeste produkt. Denne kvalitet er det allerbedste og mest eksklusive tæppe, der findes i autocamperbranchen. Disse bilmåtter er vidunderligt bløde og er standard i de mest luksuriøse autocampere. Disse autocampermåtter er lavet af et ekstremt luksuriøst tæppe af fløjlskvalitet. De er præcist skræddersyet til Adria Izola 2004-2010. Dette kvalitetstæppe giver autocamperen et eksklusivt look. Dette tæppe fås i farverne sort, mørkegrå og beige.

  Tæppet er lavet af polypropylen og har en totalvægt på 3.076 gr/m2. Pælevægten er 1.500 gr/m2. Dette er et meget tætvævet (tuftet) tæppe med en høj luv på 9 mm, den samlede tykkelse af måtten er 12 mm. Dette er et vidunderligt tæppe med lang luv. Disse bilmåtter leveres uden ekstra hælforstærkning, hvilket giver måtterne et ekstra eksklusivt look. Måtten har en skridsikker bagside, som sikrer sikker brug. Denne måtte kommer med monteringsudstyr for at sikre dem på plads.

  Leveringstiden på disse autocampermåtter er ligesom de øvrige tæppe autocampermåtter 3-6 hverdage. På billederne viser vi en tegning af pasformen. Hver autocamper har sin egen unikke pasform. Du kan kontrollere måttens form på baggrund af tegningen.

  Giv autocampermåtterne et personligt præg ved at give dem en unik kantfarve! Det koster ikke noget ekstra! Fuldend autocampermåtten med dit eget tekstlogo. Bestiller du på vegne af et autocamperfirma? Så kan vi også brodere firmalogoet på autocampermåtterne til en god pris! OBS - Vi må ikke bruge mærkelogoer, bilmærkenavne eller bilnavne i forbindelse med varemærkelovgivningen (ophavsret).

  Disse måtter leverer vi med en ekstra hælforstærkning på førermåtten. Fordi vi selv producerer autocampermåtterne, er vi så fleksible som muligt.

  Kort sagt: sammensæt din egen unikke autocampermåtte, vi garanterer, at den passer! Hos os har du en 'ikke tilfreds? Penge tilbage!' Garanti!

  Specifikationer
  Specifikationer
  Velegnet til biler:Adria Izola 2004
  Adria Izola 2005
  Adria Izola 2006
  Adria Izola 2007
  Adria Izola 2008
  Adria Izola 2009
  Adria Izola 2010
  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Adria Izola 2004-2010 Diamond collection autocampermåtte
  Din bedømmelse
  FAQ
  Ingen spørgsmål